Nieuws Antwerpen Leaddriver neemt boekhouderstotaal.be over

Leaddriver neemt boekhouderstotaal.be over

Leaddriver neemt boekhouderstotaal.be over

Leaddriver neemt boekhouderstotaal.be over van ondernemerscoach Ann Vanbergen. Hiermee wil het Antwerpse marketingbedrijf meer ondernemers helpen om een geschikte accountant of boekhouder te vinden voor hun zaak.

De uitbreiding komt er na het succes van betereboekhouder.be, waarmee Leaddriver inzet op een online marketingmodel dat meetbaar, schaalbaar en vooral winstgevend is voor de klant: leadgeneratie. “Een ‘no cure, no pay’-model is wat ons onderscheidt van het typische marketingbureau,” vertelt oprichter en ceo van Leaddriver Thomas Leeters. “Onze klanten betalen enkel voor resultaten, niet per uur.”

Er zijn heel wat raakvlakken tussen de service die boekhouderstotaal.be aanbiedt en betereboekhouder.be. Tijdens gesprekken tussen beide ondernemers leek een samenwerking of een overname bijna een evidentie. Oprichtster van boekhouderstotaal.be Ann Vanbergen reageert: “Ik wil graag mijn nieuwe zaak, Checked & Balanced, uitbreiden en daardoor ligt mijn focus vandaag op andere prioriteiten. Boekhouderstotaal.be past zeer mooi in het plaatje van de lange termijnvisie van Leaddriver. De beslissing om mijn website over te dragen aan Thomas en zijn team heb ik dus met vertrouwen genomen.”

Gepersonaliseerd en kosteloos

Leaddriver wil verder bouwen op de sterke reputatie van boekhouderstotaal.be in de accountingsector door van de website een one-stop-shop te maken voor boekhoudkundige, financiële en juridische informatie voor ondernemers. Bovendien heeft het marketingbedrijf zijn pijlen ook gericht op andere B2B sectoren, zoals de juridische en verzekeringssector. “We merken dat er veel vraag is naar transparantie in sectoren waar het meestal gaat over ‘wie kent wie’. Niet alle ondernemers beschikken over een uitgebreid netwerk en waarderen het dus enorm als wij hun een gepersonaliseerde en vooral kosteloze aanbeveling kunnen geven. Hoewel wij ook een commerciële organisatie zijn, ligt de focus op de beste service aanbieden, voor alle partijen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.