Nieuws Antwerpen LeaseLine zorgt voor individueel maatwerk

LeaseLine zorgt voor individueel maatwerk

LeaseLine zorgt voor individueel maatwerk

medischLeaseLine heeft ook in zijn jongste afgesloten boekjaar een groei van liefst 50% neergezet. LeaseLine positioneert zich als een onafhankelijke leasemakelaar die voor zijn klanten de voorstellen van verschillende leasemaatschappijen vergelijkt om dan de beste voorwaarden te garanderen. “Het gaat ons om het totale plaatje” zegt zaakvoerder Alain Vercammen. “Wij gaan niet meteen voor de goedkoopste formules maar we zoeken in het licht van de financiële situatie van de klant naar de optimalisatie van de investering.”

De leasingmarkt is in volle beweging. De concurrentie is vaak brutaal. Zeker op het vlak van de leasing van auto’s. De Antwerpse makelaar LeaseLine heeft zich in hooguit enkele jaren een heel eigen marktsegment toegeëigend en mikt ook voor het lopende boekjaar op sterke groeicijfers.

LeaseLine werd in 2010 in de markt gezet door Geert Vandenavenne die zich samen met Alain Vercammen vooral oriënteerde op het high level segment. Wie high level producten aanlevert krijgt ook high level klanten, was de redenering. LeaseLine werkt ondertussen al met vijf man en breidt zijn activiteiten onverminderd uit.

Ondertussen worden vier groeimarkten geviseerd. Met 60% van de betekende contracten blijft de automarkt nog altijd de grootste bron van inkomsten. Daarnaast zijn echter ook drie andere deelmarkten ontwikkeld die een sterke dynamiek aantonen. LeaseLine zet zowel medische apparatuur in de markt, machines en landbouwapparatuur. Het zijn elk afzonderlijk markten waarin heel wat groei steekt.

“Medische toestellen aankopen kan een zware druk leggen op de financiën van een dokterspraktijk of een privé-ziekenhuis. Met leasing kan die druk verminderd worden. Wij werken zowel met financiële leasing als met renting en financiële huur”, zegt Alain Vercammen. “Wij zoeken samen met de klant uit welk type leasing het best past bij de behoeften van dat moment. Er wordt dan een flexibel voorstel uitgewerkt met een looptijd van 24 tot 84 maanden zodat de klant in kwestie de nodige investeringen niet meer moet uitstellen en meteen met deskundig materiaal aan de slag kan.”

Het komt erop neer dat wij totaaloplossingen uitwerken, stelt Alain Vercammen nog. “Wij zoeken naar de optimale combinatie van financiële, fiscale en functionele voordelen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.