Nieuws Antwerpen Leasing voor bedrijven krijgt nieuwe dimensie dankzij Lizy

Leasing voor bedrijven krijgt nieuwe dimensie dankzij Lizy

Leasing voor bedrijven krijgt nieuwe dimensie dankzij Lizy

Sinds februari 2019 blaast Lizy een nieuwe wind door het leasinglandschap. De succesformule? Een snellere, flexibelere en goedkopere leasingoplossing. Intussen heeft de jonge start-up al heel wat zelfstandigen en kmo’s in België bijgestaan in het vinden van hun ideale leasingwagen.

Als ondernemers hebben Sam Heymans en Vincent Castus diverse bedrijven opgericht. Steeds kwam het duo tot dezelfde conclusie: leasen bij een groot bedrijf kost tijd en energie. Een mail of levering laat lang op zich wachten, vaak is het erg duur en je bent meteen gebonden aan een langdurig contract. Lizy biedt op alle vlakken tegenwind, gesterkt met een persoonlijke aanpak van A tot Z.

Sam Heymans en Vincent Castus: “Via Lizy.be kunnen ondernemers zelf online een all-in leasecontract afsluiten. En omdat we met jonge 2dehandswagens werken zijn we tot 40% goedkoper, leveren we de wagen binnen de 2 weken en kunnen we contracten aanbieden vanaf 3 maand.”

Klanten komen naar Lizy voor de professionele opvolging en om het maximum uit hun budget te halen. “Met hetzelfde budget lease je bij ons een Volkswagen Golf voor de prijs van een Polo.”

Sterke investeringspartner

Dankzij de samenwerking met D’Ieteren, die als importeur van Volkswagen, Seat, Skoda en Audi veel dealers in België telt, hoeven klanten niet ver te rijden voor het onderhoud van hun wagen. “De bestelde wagen leveren we trouwens thuis of op kantoor binnen de twee weken na bestelling.”

Blik op de toekomst

Sinds de lancering gaat het snel voor Lizy. Het team groeide van 2 naar 7 personen, en er staan nog enkele vacatures open. Ook het aanbod blijft groeien. “Onze kerntaak is luisteren naar onze klanten en daarop inspelen met nieuwe producten. Zo lanceerden we – met succes – een short lease-aanbod vanaf 3 maanden. Onze Skoda Octavia’s waren in een mum van tijd weg.”

Ook alternatieve aandrijvingen hebben een plaats bij Lizy. “Een elektrische of CNG-wagen nieuw leasen is vaak erg duur, waardoor ondernemers ondanks de vele voordelen die stap toch niet durven zetten. Door een kwalitatief aanbod jonge tweedehands elektrische en CNG-wagens te voorzien, kunnen we daar een antwoord op geven.”

Maar bij Lizy denken ze nog verder vooruit. “We werken ook aan een maandelijks opzegbaar autoabonnement. Klanten die graag met een elektrische wagen de baan opgaan, kunnen die voor hun vakantie in Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld inruilen voor een grotere SUV. Zo zullen we nog meer inspelen op de vraag van ons doelpubliek, dat flexibiliteit voorop stelt.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.