Nieuws Antwerpen Leasingwagens voor starters en KMO's

Leasingwagens voor starters en KMO's

Leasingwagens voor starters en KMO's

autootjesDe leasingmarkt is een hard omstreden omgeving. Het is daarom zaak om de concurrentie voor te blijven en innovatieve producten te brengen. DirectLease probeert in dit opzicht KMO’ers en start-ups te winnen voor de leasingmarkt. Met het nieuw gelanceerde NewLease kunnen auto’s voortaan op flexibele wijze geleasd worden. Contracten kunnen na één jaar om de maand opgezegd worden.

DirectLease opereert vanop de Antwerpse Noordersingel en probeert samen met zustermaatschappij J&T Autolease als relatief jonge maatschappij een eigen marktsegment te veroveren. DirectLease is een dochteronderneming van de Nederlandse Van Mossel Groep. Het marktaandeel van beide leasingmaatschappijen is vandaag in Belgisch perspectief nog relatief beperkt maar de oriëntatie naar bepaalde nichemarkten lijkt dan toch wel succesvol. DirectLease is bv. intensief actief op de onlinemarkt en zet nu met NewLease een nieuw product in de markt.

“Het gaat erom dat wij starters en zelfstandigen de kans willen geven om een auto te lease op een flexibele manier”, zegt zaakvoerder Jean-Marc de Geus. “In de praktijk sluiten wij met NewLease contracten af op vier jaar maar die kunnen na één jaar maandelijks opgezegd worden zonder bijkomende kosten. Wij willen hiermee voor starters en zelfstandigen een antwoord geven op de vaak snel veranderende economische realiteit. Bovendien kunnen die bedrijven, wanneer de financiële middelen het toelaten op die manier ook makkelijk overstappen naar een grotere wagen.”

Flexibiliteit is ons kernwoord, stelt de Geus nog. “Dat kan ook gelden voor grote ondernemingen die vaak ook met tijdelijke arbeidscontracten werken. Ook die kunnen met NewLease snel hun leasingcontracten aanpassen.”

Bij de twee leasingmaatschappijen werken vandaag zo’n 30 man.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.