Nieuws Antwerpen LEDify ziet vraag naar aangepaste LEDschermen weer toenemen

LEDify ziet vraag naar aangepaste LEDschermen weer toenemen

LEDify ziet vraag naar aangepaste LEDschermen weer toenemen

WIJNEGEM – Na de opening van de doe-het-zelfzaken starten ook heel wat andere ondernemers met voorbereidingen voor de heropening van hun zaak. LEDify merkt daardoor een grote vraag naar mobiele LEDschermen als informatiebord voor de communicatie omtrent corona. Dit moet LEDify naar eigen zeggen door de crisis trekken.

De coronacrisis bezorgde ook LEDify een stevige tik. De evenementensector, waarvan het jonge bedrijf zo afhankelijk is, werd door de maatregelen volledig stilgelegd. Dat nam dus een serieuze hap uit de inkomsten. Met de (her)opening van de doe-het-zelfzaken biedt het bedrijf nu LEDschermen gemonteerd op aanhangwagens aan die makkelijk verplaatsbaar zijn. Die zijn bovendien met een 4G-router uitgerust, waardoor ze vanop afstand aangepast kunnen worden.

“We investeerden in heel wat nieuwe schermen voor de naderende EK-gekte. Het EK 2020 werd EK 2021. Kort daarna werden zowat al onze andere evenementen geannuleerd. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel en zien we nu de vraag naar de LEDify-schermen weer toenemen. Met een combinatie van het juiste scherm, beeldmateriaal en constructie trachten we deze nieuwe klanten zo goed mogelijk te bedienen”, zegt Pieter Kusters, bedrijfsleider van LEDify.

LEDify is een jong bedrijf dat als telg van het familiebedrijf Kusters Ramen en Deuren uit Wijnegem startte. In April 2019 was LEDify nog Starter van de week hier bij Made in Antwerpen.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.