Nieuws Antwerpen Lemmens Winkelinrichting wordt exclusieve dealer Smeva voor detailhandel

Lemmens Winkelinrichting wordt exclusieve dealer Smeva voor detailhandel

Lemmens Winkelinrichting wordt exclusieve dealer Smeva voor detailhandel

BOECHOUT/LIER – Smeva heeft al 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige koelmeubelen, koel- en vriescellen. Lemmens Winkelinrichting, dat zorgt voor totaalconcepten voor de inrichting bij detailhandelaars, wordt nu exclusief dealer van Smeva voor de detailhandel. Zo kan het bedrijf topkwaliteit bieden aan onder meer slagers, traiteurs en viswinkels, want Smeva is een absolute topreferentie.

Het 92-jarige familiebedrijf Lemmens Winkelinrichting uit Boechout ontwerpt al generaties lang unieke concepten voor originele productpresentaties. “We pakken telkens het complete plaatje aan”, zegt zaakvoerder Jan Lemmens. “We starten met een ijzersterk ontwerp op maat. Nadien zorgen we voor de fabricage en de plaatsing en volledige afwerking van de winkelruimte. Met focus op kwaliteitsmaterialen en duurzaamheid worden de plannen in samenspraak met de winkelier in de kortst mogelijke tijd uitgevoerd.” De Lierse zusterfirma Lemcool zet in op een efficiënte en energiezuinige koelinstallatie bij de kleinere verspeciaalzaak.

Lemmens Winkelinrichting en Smeva, die beide inzetten op presentatie en versheid, bundelen nu hun krachten. “Lemmens Winkelinrichting heeft de onmisbare knowhow voor een optimale organisatie van de slagerij/traiteur. Smeva, een absoluut begrip in de slagerswereld, levert de koeltechnische meerwaarde met de productie van hoogwaardige kwaliteitskoeltoonbanken.”

Dankzij heel wat R&D en de gecertificeerde testfaciliteiten staan de koeltogen van Smeva perfect op punt. “Onder meer de gepatenteerde Coldplate technologie met optionele bevochtiging creëert de ultieme versbeleving. Vlees, vis, kaas en alle bereidingen ondervinden in het gecontroleerde microklimaat tot 5 keer minder uitdroging.”

Lemmens Winkelinrichting personaliseert de modulaire Smeva koeltoonbanken volledig naar wens in een waaier aan vormen, materialen en kleuren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.