Nieuws Antwerpen Lemon Companies voert wissel aan top door

Lemon Companies voert wissel aan top door

Lemon Companies voert wissel aan top door

Technologiebedrijf Lemon Companies in Kontich wordt vijf jaar en is elk jaar verdubbeld in zowel menselijk kapitaal als in dienstenaanbod. Om hun groei succesvol voort te zetten, voert het bedrijf een aantal structurele veranderingen door aan de top. Voormalig ceo Filip Smet verlegt zijn focus naar het moederbedrijf van Lemon, technologiegroep Road21. Hij geeft de fakkel door aan voormalig Software Engineer Tom Celis, één van Lemon’s eerste werknemers.

Lemon Companies is een allround IT-bedrijf dat technologie in alle vormen aanbiedt: van user experiences, user interfaces (UX/UI) en slimme websites tot dynamische software en Internet of Things-platforms. Daarnaast geeft het bedrijf IT-ondersteuning bij de lancering van creatieve en innovatieve ideeën.

In 2017 was Lemon Companies VOKA-starter van het jaar en in 2018 finalist Scale-up van het jaar. Om het bedrijf uit Kontich naar een hoger niveau te tillen, wordt een nieuw management aangesteld. “Door collega’s die hier al een tijdje meedraaien extra verantwoordelijkheid te geven en nieuwe collega’s te verwelkomen, ontstaat er een nieuwe synergie die enorm motiverend werkt”, zegt nieuwbakken ceo Tom Celis.

Joren Speltincx, de voormalige user experience designer, voelt zich helemaal thuis in zijn nieuwe functie als creative director. “Sinds kort is het creatieve team uitgebreid omdat we binnen Lemon nog meer impact willen genereren met user experience. We merken dat er veel vraag naar is”, aldus Joren Speltincx.

Ook Vincent Verbist, 5 jaar geleden begonnen als developer en nu de nieuwe technical director, is blij met de interne veranderingen binnen Lemon: “Bij Lemon proberen wij alles uit onze werknemers te halen door veel autonomie en verantwoordelijkheid te geven indien ze dat zelf willen. Het is een kwestie van opportuniteiten spotten, vastgrijpen en daar alles voor doen!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.