Nieuws Antwerpen Lenaerts-Heremans treedt toe tot Finvision

Lenaerts-Heremans treedt toe tot Finvision

Lenaerts-Heremans treedt toe tot Finvision

lenaertsHet Antwerpse kantoor Lenaerts – Heremans and co is toegetreden tot het netwerk van de financiële dienstverlener Finvision. Finvision bestrijkt daardoor voortaan heel Vlaanderen vanuit 5 kantoren met 80 medewerkers.

De toetreding van het kantoor Lenaerts – Heremans and co stelt Finvision in staat de Antwerpse markt te benaderen met een eigen kantoor en mensen van de regio. Daarnaast vormt de fiscale expertise van het team van Lenaerts – Heremans een belangrijke inhoudelijke uitbreiding op het bestaande dienstenaanbod van Finvision. Door deze toetreding kan het kantoor Lenaerts – Heremans haar huidige dienstenaanbod vanuit Berchem uitbreiden met CFO Services, Financieel management, Assurance en Werving & Selectie, aldus Jan De Coster.

De activiteiten van Lenaerts – Heremans worden voortaan uitgeoefend onder de naam Finvision Antwerpen. De uitbreiding met Finvision Antwerpen vormt een accelerator voor de verdere interne groei van Finvision. Het draagvlak voor het vervullen van complexere opdrachten en projecten breidt hiermee verder uit. Daarnaast verkrijgt Finvision de nodige schaalgrootte om haar interne processen verder te stroomlijnen.

Finvision staat synoniem voor een heldere visie op dagelijks financieel beheer. De vennoten hebben veelal jarenlang gewerkt in de grote advieskantoren of hebben ervaring als CFO of groepscontroller. Hierdoor kan Finvision haar klanten bijstaan met de nodige expertise en pragmatiek, en met een focus op toegevoegde waarde en kwaliteit.

De kracht van Finvision zit in de sterke betrokkenheid van vennoten bij dossiers, de meer generalistische aanpak en opleiding van onze medewerkers, ondersteund waar nodig door specialisten in hun domein.

Finvision werd als alliantie opgericht in december 2012 vanuit de ambitie tot verdere samenwerking tussen drie jonge kantoren in Hasselt, Kortrijk en Brussel. De inzet en de complementariteit van het jonge vennotenteam zorgde ervoor dat Finvision in de afgelopen 3 jaar een sterke interne groei kende van een alliantie van 30 professionals tot een netwerk van meer dan 60 mensen. De uitbreiding in Antwerpen doet Finvision groeien tot een team van 80 medewerkers. De afgelopen jaren bouwde Finvision een ruim cliënteel op gaande van dynamische en familiaal geleide KMO’s tot multinationale ondernemingen.

Finvision telt voortaan 4 bedrijfsrevisoren, 1 CPA, 6 accountants en 8 belastingconsulenten binnen haar rangen.. De groep telt vandaag 80 medewerkers waaronder 12 vennoten, verspreid over vestigingen in Antwerpen, Brussel, Kortrijk, Hasselt en Borgloon.

Finvision is actief in de financiële dienstverlening vanuit 3 pijlers : CFO Services, Financieel management en Assurance. CFO Services omvat de tijdelijke of permanente outsourcing van financiële profielen alsmede de ondersteuning in financieel project management. Financieel management omvat, naast accountancy en fiscale begeleiding, rapportering voor kleine en middelgrote ondernemingen. Assurance omvat naast interne en externe audit, waaronder revisorale tussenkomsten in het kader van mandaten en wettelijke opdrachten, ook begeleiding bij overnames en herstructureringen. Daarnaast biedt Finvision assistentie in de zoektocht naar een ideale kandidaat voor het invullen van een financiële vacature.

Finvision is tevens lid van RBB International, een netwerk van onafhankelijke accountants, auditors en business adviseurs, met activiteiten in Europa en Noord-Amerika.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.