Nieuws Antwerpen Lentefeest VKW Antwerpen-Mechelen (+foto's)

Lentefeest VKW Antwerpen-Mechelen (+foto's)

Lentefeest VKW Antwerpen-Mechelen (+foto's)

Indrukwekkend veel volk opnieuw op het 17de lentefeest van het ondernemingsplatform VKW Antwerpen-Mechelen in Planckendael (Mechelen). Voorzitter Tom Ceulemans (General Business Support, Hoboken) sprak de 500 aanwezigen bij zijn verwelkoming alvast veel moed toe om ook het in tijden van crisis als vandaag waar te maken. “Wij staan als ondernemers binnen het VKW voor waardegericht ondernemen”, zei hij. “Het gaat dan om vertrouwen, integriteit, respect en duurzaamheid. Met die waarden kunnen wij de crisis aan.”
Regio directeur voor VKW Antwerpen-Mechelen, Annelies Maex mocht op het lentefeest oa. de Mechelse burgemeester Somers begroeten.
Het feest werd gesponsored door de bedrijven NewWorld, Allia, Antenno, Acerta, TEC, Quares, KBC, Digit4, Intervest Offices & Warenhouses, Idewe, Garage Ottevaere, Systemat, Vivaldis en Gxrant Thornton.

Onze fotograaf schoot enkele impressies bijeen van de feestende ondernemers en hun kennissenkring.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.