Nieuws Antwerpen Les Soeurs opent pop-upwinkel in Schilde

Les Soeurs opent pop-upwinkel in Schilde

Les Soeurs opent pop-upwinkel in Schilde

SCHILDE/ANTWERPEN – Julie, Kay en Clio Hendrickx, de drie zusjes achter het Belgische modelabel Les Soeurs, openen van 16 maart tot 15 juni een pop-up store aan de Turnhoutsebaan in Schilde. Les Soeurs heeft ook al winkels in Antwerpen, Hasselt, Maastricht, Gent en Knokke.

Bij Les Soeurs kan je terecht voor eigentijdse juwelen, accessoires, kleding- en interieurstukken. De zussen Julie, Kay en Clio Hendrickx kopen ze en laten ze volledig op basis van hun persoonlijke smaak produceren.

© Elien Jansen.

Het modelabel Les Soeurs kende de voorbije jaren al een forse groei. Met een zesde, weliswaar pop-up, winkel aan de Turnhoutsebaan in Schilde zetten de zussen hun groei verder. “De korte afstand van de Belgische modestad, het mondaine karakter en de florerende lokale handel van de Antwerpse deelgemeente deden onze wegen naar Schilde leiden”, aldus Julie, Kay en Clio Hendrickx.

Wat begon als een herkenbare en uit de hand gelopen hobby van drie tienermeisjes, vertaalt zich vandaag in een beloftevol retailconcept dat de drie steeds een stapje dichter brengt bij het verwezenlijken van hun droom. “We willen de Benelux-markt de komende vijf jaar verrijken met 10 Les Soeurs stores onder eigen beheer”, klinken ze vastberaden.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.