Nieuws Antwerpen Levanto beschikt over gloednieuwe schrijnwerkerij

Levanto beschikt over gloednieuwe schrijnwerkerij

Levanto beschikt over gloednieuwe schrijnwerkerij

MERKSEM – Maatwerkbedrijf Levanto, gelegen in Merksem, opende onlangs een moderne schrijnwerkerij voorzien van een prestigieus machinepark. Hiermee kan de onderneming nog beter inspelen op de noden van klanten.

Levanto investeerde 1 miljoen euro in een schrijnwerkerij die uitgerust is met een arsenaal van de allernieuwste CNC-gestuurde machines, waarmee zaag-, frees- en boorwerk kan worden verricht. Zo kan het nog beter tegemoetkomen aan de wensen van klanten en aan de vraag voldoen naar kwaliteitsvolle halffabricaten of bouwpakketten op maat.

Met deze investering behoort Levanto tot de meest hedendaagse sociale ondernemingen van Vlaanderen. Dankzij de goed uitgeruste vestiging kan het bedrijf een hoofdrol opnemen in sociale en duurzame tewerkstelling, zodat mensen die moeilijk de weg vinden naar de reguliere arbeidsmarkt geactiveerd worden.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.