Nieuws Antwerpen Libanees restaurant Yalla Yalla komt naar Antwerpen

Libanees restaurant Yalla Yalla komt naar Antwerpen

Libanees restaurant Yalla Yalla komt naar Antwerpen

Dalilah Mahassine en Hanne Couderé, eigenaars van de Libanese foobar Yalla Yalla in Gent, brengen hun concept naar Antwerpen. In Zurenborg hebben ze nu de deuren van Yalla Yalla Foodbar Beirut & Beyond geopend. “We waren toe aan iets nieuws”, vertellen ze.

“Never waste a good crisis”, klinkt het bij de twee Antwerpse onderneemsters. Tijdens de eerste lockdown konden ze hun foodbar in Gent maar net staande houden. “Ondanks de tegenslagen besloten we dat er maar één toekomst is voor Yalla Yalla en dat is groeien”, vertellen Dalilah en Hanne. Daarom beslisten ze vorige zomer om een hoekpand op Zurenborg volledig op te knappen en er hun tweede Libanees restaurant te openen.

Yalla Yalla vertrekt vanuit klassieke Libanese gerechten en drukt daar haar eigen stempel op. Zo wordt traditioneel geroosterd brood in hun handen Libanese nacho’s. Maar ook voor de Libanese klassiekers is er aandacht, met als signature dish falafel in de vorm van wraps en bowls. Daarnaast bieden ze cocktails op basis van zelfgemaakte kruidensiropen aan, Libanese wijnen en exclusief Yalla Yalla bier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.