Nieuws Antwerpen Lichtlabo van Accessori doet klanten beter "zien"

Lichtlabo van Accessori doet klanten beter "zien"

Lichtlabo van Accessori doet klanten beter "zien"

koenHij is er best trots op dat hij oa. de verlichting verzorgd heeft op de woonboot van Tom Waes. Recent nog heeft hij voor de gepaste verlichting gezorgd in het pop-up restaurant 117 by Wout Bru in Antwerpen. Accessori heeft de laatste maanden een sterke reputatie bijeengewerkt. “Het loopt als een trein”, zegt zaakvoerder Koen Van Guijze.

Licht in een woonruimte zal ongetwijfeld anders schijnen dan in een werkplaats. Het licht in de tuin zal niet hetzelfde zijn als in de garage. Waarmee het bedrijf Accessori als lichtarchitect meteen een enorm grote markt open legt. Licht is een belangrijk sfeergegeven dat vandaag nog onvoldoende onderkend wordt. Koen Van Guijze zit al meer dan 25 jaar in het vak en heeft op die manier voldoende kennis opgedaan om de commerciële mogelijkheden van Accessori zo breed mogelijk open te gooien.

De markt is in die mate attraktief omdat die vooral de “betere” klanten aantrekt. Accessori opereert niet helemaal toevallig vanuit het Antwerpse Zuid. “Wij waren tot nog toe geïnstalleeerd in Aartselaar. Sinds de opening van onze eigen showroom in Antwerpen gaat het allemaal een dimensie sneller.”

De groeikracht van Accessori ligt vooral in het feit dat het bedrijf dicht bij de klanten staat. “Wij proberen samen met de klanten te overleggen waar ze naartoe willen en wat ze precies willen. Vandaar de enorme mogelijkheden van ons nieuw geïnstalleerd lichtlabo. Wij kunnen onze klanten concreet laten “zien” wat het effect is van bepaalde lichtinstallaties. Die confrontatie is in die mate bepalend dat iedereen er zijn eigen ideeën kan aan toetsen.”

Accessori houdt het overigens niet enkel bij de verkoop van zijn producten. “Wij gaan ze naderhand ook installeren en inpassen in het decor.”

Het absolute flagship van Accessori: de minimalistische verlichtingsapparatuur van Davide Groppi. “Dit is voor ons de absolute top. Prachtige design en perfecte sfeerschepping.”

Accessori werkt overigens niet enkel voor privé-klanten. “Wij tellen heel wat bedrijven en horeca-zaken onder ons cliënteel.” Enkele referenties: apotheek Antverpia in Hove, de Hoge Raad voor Diamant in Antwerpen, het Novotel in Antwerpen-Luithagen, de KVLV in Wijgmaal, de dienst onderwijs van de stad Antwerpen.
Onder de horeca-zaken: Vitello in Antwerpen, Burery in Schoten, Moevement in Lier, Sips cocktailbar in Antwer;pen enz.

De grote kracht van het bedrijf: “wij zijn er altijd. Wij volgen geen openingsuren. De mensen mogen ons gewoon bellen. We zullen er zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer