Nieuws Antwerpen Lidl heeft 41 openstaande vacatures voor kaders

Lidl heeft 41 openstaande vacatures voor kaders

Lidl heeft 41 openstaande vacatures voor kaders

lidlDe supermarktketen Lidl organiseert op zaterdag 7 februari e.k. een eigen grootschalige jobdag in Antwerpen. Bioscoopcomplex Metropolis is de unieke locatie. De winkelketen wil er kandidaten aantrekken om liefst 41 vacatures voor kaderpersoneel van vestigingen in Groot-Antwerpen, het Waasland en Vlaams-Brabant in te vullen.

Komende zaterdag organiseert Lidl een eigen jobbeurs in Antwerpen. Via dit evenement wil de supermarktketen nieuwe medewerkers vinden voor 41 openstaande kaderfuncties. “We zijn concreet op zoek naar 34 assistent-filiaalleiders en 7 filiaalleiders. De filiaalleider en zijn of haar assistenten vormen het kader van een winkel: zij sturen de winkelploegen aan, staan in voor de taakverdeling en zijn verantwoordelijk voor het winkelpunt als uithangbord naar de klanten”, zegt Pieterjan Rynwalt van het bedrijf. “Het betreft niet alleen functies in Antwerpen en in de randgemeenten, maar ook in het Waasland en in de regio Vlaams-Brabant.”

Opvallend is dat Lidl niet kiest voor de traditionele, kleinschalige jobbeurs. “We pakken het anders aan en rollen de rode loper uit in bioscoopcomplex Metropolis in Antwerpen. Het thema ‘cinema’ hebben we verder in het concept van de jobbeurs geïntegreerd. Daarom krijgen alle deelnemers een duo cinematicket zodat we ze niet alleen informeren maar achteraf ook nog een fijne zaterdagavond bezorgen. Dit is in lijn met de aangename werksfeer bij Lidl.”

Kandidaten zijn op zaterdag 7 februari van 13 tot 18 uur welkom in Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394. Wie wenst deel te nemen, dient zich wel vooraf te registreren via de website www.lidlzoekt.be. Ter plekke zal Lidl meer informatie verstrekken over de openstaande functies en sollicitatiegesprekken afnemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.