Nieuws Antwerpen Lief! Lifestyle sluit in Brasschaat

Lief! Lifestyle sluit in Brasschaat

Lief! Lifestyle sluit in Brasschaat

Fajah Lourens, Glennis Grace en Marit van Bohemen aanwezig bij lancering lief! scooterLief! Lifestyle sluit zijn winkel in Brasschaat. Daarmee lijkt de geplande expansie van het Nederlandse label voor kinderkleding en fashion al meteen gestopt. Lief! Lifestyle is kennelijk het slachtoffer geworden van zijn té  snelle expansie. De organisatie kon de groei van de verkoop niet aan.

Yvonne Wondstra en John Van den Henk zetten met Lief! Lifestyle in het Nederlandse Sliedrecht een leuk nieuw merk in de markt. De winkel kende zodanig veel succes dat de entrepreneurs al snel beslisten om meerdere winkels te openen. Het netwerk werd uitgebouwd over heel Nederland. Brasschaat werd in dit opzicht de opstap naar een internationale expansie. Er werden al contacten gelegd met Duitsland en China.

Maar het ging allemaal kennelijk veel te snel. De winkelorganisatie raakte in de knoei. De bestellingen konden niet volgen en de klanten haakten daarom ontgoocheld af. In mei jl. volgde het faillissement. De curatoren besliste daarop alle winkels weer te sluiten. Enkel de conceptstore in Sliedrecht blijft overeind. Van daaruit zal allicht de webshop georganiseerd worden.

Ook voor de winkel in Brasschaat kwam er een vroegtijdig einde aan het experiment. De winkel draaide nochtans niet slecht, heet het in de buurt. Of er op termijn allicht nog een doorstart komt is niet duidelijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.