Nieuws Antwerpen Lierse taxibedrijven vormen samen StarTaxi

Lierse taxibedrijven vormen samen StarTaxi

Lierse taxibedrijven vormen samen StarTaxi

LIER – De twee Lierse taxibedrijven Star Taxi en Taxi City Lier gaan sinds 31 maart samen verder onder de gezamenlijke naam StarTaxi. Beide bedrijven hebben ruim tien jaar ervaring.

“De eigenaar van StarTaxi had aangegeven dat hij na tien jaar dacht aan een carrièreswitch. Toen de eigenaar van Taxi City Lier dat hoorde, is hij direct aan tafel gaan zitten met StarTaxi voor een overname van het bedrijf”, zegt Antoon de Lepper, woordvoerder van het bedrijf.

De naam StarTaxi blijft in gebruik. De nieuwe eigenaar Ferhat Cinar is afkomstig uit Duitsland, waar hij al op jonge leeftijd werkzaam was in de taxibranche in het Ruhrgebied. “Door zijn huwelijk kwam hij in Lier terecht en heeft hij enige tijd een aandeel gehad in een Liers taxibedrijf. Ruim een jaar geleden is hij voor zich zelf begonnen met Taxi City Lier.”

Ferhat Cinar gaat verder met de mooiste drie voertuigen en met twee voltijdse en twee deeltijdse chauffeurs van beide bedrijven.

Uitbreiding

“Op dit moment is een onderhandeling gaande met diverse bedrijven en organisaties voor personenvervoer. Daarna kan er worden uitgebreid met enkele personenbusjes, met een rolstoellift en natuurlijk met extra chauffeurs.”

Momenteel is StarTaxi tijdelijk gehuisvest op het industrieterrein Mallekot in Lier. “Op korte termijn gaan we op zoek naar een groter pand, met genoeg parkeerruimte, kantoor, kleine garage en ruimte voor een centralist.”

StarTaxi zorgt voor particulier taxivervoer, zakelijk taxivervoer, eventueel op contractbasis, airport service met een privétaxi, zonder combinatie met andere reizigers, naar alle luchthavens in West-Europa, taxi koerierdiensten voor spoedstukken tot circa 25 kg,  directie- en/of VIP-vervoer en vervoer naar evenementen, festivals en ceremonies.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.