Nieuws Antwerpen LIKOR.BE wil grootste Europese webshop worden

LIKOR.BE wil grootste Europese webshop worden

LIKOR.BE wil grootste Europese webshop worden

De Belgische e-commerce zit al enkele maanden in stijgende lijn en daar willen ze bij LIKOR.BE op inspelen. De nieuwe Antwerpse webshop biedt een uniek aanbod aan sterke dranken en wijnen met meer dan 3.000 referenties van ruim 390 wijnhuizen en 85 distilleerderijen.

Yana Janssens (29) en Alexander Lavën (36) staan in voor de dagelijkse werking van LIKOR.BE. Alexander heeft ruim zes jaar horeca-ervaring. Met een WSET diploma Level 4 op zak, één van de meest veeleisende en hoogste wijn opleiding ter wereld, is Yana de geknipte persoon om de klanten te begeleiden in hun keuze.

“We merken dat consumenten vandaag op een heel andere manier op zoek gaan naar een wijn. Ze laten zich niet zozeer beïnvloeden door een naam, een land of regio, maar wel door de smaak en moment van consumptie. Met de webshop willen we daar een antwoord op bieden. Zo kan je bij ons niet alleen zoeken per land, producent of druif, maar ook per smaak en type gerecht waarbij de wijn het beste past. We geven ook veel aandacht aan jonge, beginnende wijnmakers en aan biodynamische wijnen”, aldus Yana Janssens.

Europese ambitie

De kantoren en magazijnen van de webshop zijn gevestigd aan de Bredabaan in Antwerpen. Hoewel de focus op de webshop zal liggen, zal het ook mogelijk zijn om bij LIKOR.BE langs te gaan en te proeven van enkele referenties. In de toekomst is het de bedoeling om er wijnmakers en stokers uit te nodigen voor workshops en tastings.

In hun aanbod zitten, naast de grote gevestigde waarden, ook enkele wijnen en dranken die exclusief op LIKOR.BE te vinden zijn. Momenteel is de webshop enkel actief in België, maar binnen drie jaar willen ze de grootste online winkel van Europa worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.