Nieuws Antwerpen Limburgs mobiliteitsinitiatief Troom breidt uit naar Antwerpen

Limburgs mobiliteitsinitiatief Troom breidt uit naar Antwerpen

Limburgs mobiliteitsinitiatief Troom breidt uit naar Antwerpen

Troom van Genkenaar Mathia Palaia breidt uit. Bij de Limburgse start-up kunnen klanten gebruik kunnen maken van diensten zoals een privéchauffeur of een shuttledienst. Na een grote groei in Limburg hoopt het nu ook een publiek te vinden in Antwerpen.

Troom biedt verschillende diensten aan die de tijd in het verkeer aangenamer kunnen maken voor hun klanten. Zo kunnen ze via de Troom app een student als privéchauffeur inhuren die met hun wagen rijdt of een shuttledienst vragen. Ze kunnen dan beter gebruik maken van hun tijd door ondertussen verder te werken of net te ontspannen. Het concept kwam overgevlogen uit Nederland, maar heeft ondertussen ook in ons land een markt gevonden.

Volgens ondernemer Mathia Palaia was de uitbreiding naar Antwerpen, na de groei in Limburg, een logische volgende stap: ‘‘We hebben organisch al heel wat Antwerpse klanten aangetrokken die wij bedienen, maar het is bij deze de bedoeling om onze focus en middelen te richten op Antwerpen. De markt is ongeveer viermaal groter en het is volgens mij geen toeval dat een groot deel van de ritten in Limburg richting Antwerpen gaan.”

Het Antwerps hoofdkantoor bevindt zich in KBC-Startit, een bedrijf dat startende ondernemers ondersteuning biedt. Troom hoop een waardevolle speler te worden door het aangename aan het nuttige te koppelen: “We willen de flexibiliteit van een privéchauffeur aan het nuttige koppelen, voor een betaalbare prijs. We bieden studenten meteen ook de mogelijkheid tot een toffe studentenjob . Tijd is iets kostbaars, besteed het juist!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.