Nieuws Antwerpen Lingeriemerk JUDITH opent tijdelijke boetiek in Antwerpen

Lingeriemerk JUDITH opent tijdelijke boetiek in Antwerpen

Lingeriemerk JUDITH opent tijdelijke boetiek in Antwerpen

ANTWERPEN – Nog tot 31 oktober is de tijdelijke boetiek van luxe-lingeriemerk JUDITH aan Hopland in Antwerpen geopend. Door haar achtergrond als costumière creëert ontwerpster Judith Van Herck haar designs als een heuse regisseuse: met scenario én een personage als muze.

JUDITH werd vier jaar geleden opgericht door ontwerpster Judith Van Herck. Haar designs zijn atypisch, ultravrouwelijk en zeer luxueus. Haar kunstzinnige toets haalt de ontwerpster uit haar achtergrond als costumière voor film en theater.

De nieuwe Black & White Water collectie vertelt het verhaal van een vrouw die continu flirt met tegenstrijdige emoties. Een contradictie die Judith in haar ontwerp vertaalt door de combinatie van contrasterende kleuren en materialen: luxueuze Franse kant, zijde en de elegantie van verfijnde gouden accenten staan in contrast met stoerdere, grafische elementen.

De nieuwe collectie zal nog tot 31 oktober te zien zijn in de tijdelijke boetiek van JUDITH en is te vinden in de webshop van JUDITH.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.