Nieuws Antwerpen ListMinut breidt uit naar Antwerpen

ListMinut breidt uit naar Antwerpen

ListMinut breidt uit naar Antwerpen

Met ListMinut, erkend platform van de deeleconomie, kunnen mensen duizenden euro’s bijverdienen met iets wat zij graag doen. Na het succes in Brussel is ListMinut nu ook te vinden in Antwerpen en Gent.

Christophe Kalbfleisch, co-founder en coo: “We willen ListMinut laten groeien om het mogelijk te maken voor mensen om iets bij te verdienen en hun buren te leren kennen.”

Uitbreiding naar Antwerpen

Onlangs slaagde ListMinut in zijn derde investeringsronde. In totaal haalde de startup 1,35 miljoen euro op bij investeerders De drie vrienden Jonathan Schockaert, Christophe Kalbfleisch en Sébastien Scoumanne hebben al heel  wat geleerd en verbeterd sinds de oprichting van ListMinut  in 2013. Nu veroveren ze Antwerpen en Gent.

Hoe werkt ListMinut?

Via de website vindt u in één muisklik betrouwbare dienstverleners uit de buurt. Van transport, klussen tot huishoudelijke hulp. Tien categorieën. Zet simpelweg uw aanvraag online en de ListMinut dienstverleners solliciteren op de job en geven hun prijs. U kiest de dienstverlener met wie u het liefst wil samenwerken en na het uitvoeren van de dienst gebeurt de betaling beveiligd online. Werken via ListMinut is volledig verzekerd en, dankzij de wet van de deeleconomie 100% legaal. Na afloop evalueert u de prestaties van de dienstverlener. Dit evaluatiesysteem zorgt voor transparantie en vertrouwen.

Bouwen aan een community van dienstverleners

ListMinut gaat er prat op alle dienstverleners te ontmoeten om zo de kwaliteit van de diensten te waarborgen.
“We zien dat ons platform beter werkt in steden vanwege de nabijheid en streven ernaar deze nabijheid te gebruiken om een sterke ListMinut community uit te bouwen. Door het ontmoeten en begeleiden van onze dienstverleners kunnen we onze klanten kwaliteit, maar nog belangrijker, eerlijkheid en betrouwbaarheid, garanderen. We willen onze klanten niet zomaar iemand voorstellen, maar hen in contact brengen met mensen die ze kunnen vertrouwen en op wie ze kunnen rekenen”, zegt Christophe Kalbfleisch.

Gestage groeier

Startup ListMinut heeft 8 medewerkers fulltime in dienst en werkt met tal van freelancers. Ca. 75.000 mensen zijn geregistreerd op het platform, waarvan ongeveer 25.000 dienstverleners en 50.000 klanten. Al meer dan 20.000 klussen werden uitgevoerd via ListMinut.
De gemiddelde prijzen op het platform variëren van ongeveer 10 tot 25 euro per uur, afhankelijk van de soort dienst en de ervaring van de dienstverlener. De meeste dienstverleners maken optimaal gebruik van de wet van de deeleconomie en klussen als particulier tot €400 euro per maand bij. Dankzij ListMinut zijn er echter ook al verschillende dienstverleners zelfstandig geworden.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.