Nieuws Antwerpen Londens bedrijf neemt Antwerps platform mvslim.com over

Londens bedrijf neemt Antwerps platform mvslim.com over

Londens bedrijf neemt Antwerps platform mvslim.com over

ANTWERPEN – Op de vijfde verjaardag van Mvslim hebben de oprichters, Hanan Challouki en Taha Riani, het digitale platform verkocht aan een Londens bedrijf. De site is de jongste jaren uitgegroeid tot een pleisterplek voor moslimmillennials.

Antwerpenaars Hanan Challouki en Taha Riani richtten vijf jaar geleden Mvslim.com op om millennials van over heel de wereld te inspireren, motiveren en verenigen. Ze zaten naar eigen zeggen op hun honger als het over de leefwereld van jonge, Westerse moslims ging in de media.

De website, die is opgebouwd in het Engels, bereikte de afgelopen vijf jaar miljoenen mensen.

“Een half jaar na de lancering van Mvslim.com zijn we begonnen met Allyens, een creatief bureau rond inclusieve communicatie. Dat vroeg veel tijd en energie met als gevolg minder tijd voor Mvslim. Omdat we vanuit België werken, was het niet gemakkelijk om ons website tot op en hoger niveau te tillen. Door het nu in handen te geven van een Londens bedrijf gaat dit wel lukken en kan Mvslim nog meer mensen inspireren”, zegt Taha Riani in een boodschap die te lezen staat op Mvslim.com.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.