Nieuws Antwerpen LOOOP en Resor maken kantoren weer veilig met COVID-19 Office Scan

LOOOP en Resor maken kantoren weer veilig met COVID-19 Office Scan

LOOOP en Resor maken kantoren weer veilig met COVID-19 Office Scan

EDEGEM/ANTWERPEN – De Antwerpse vastgoedadviseur Resor en workplace specialist LOOOP uit Edegem slaan de handen in elkaar met een COVID-19 Office Scan. Met dit initiatief willen ze gebruikers én de eigenaars van kantoorgebouwen helpen om vast te stellen hoe, en onder welke voorwaarden, ze hun kantoor vandaag terug op een veilige manier in gebruik kunnen nemen.

De COVID-19 Office Scan is een diepgaande risicoanalyse van de actuele werkomgeving. Daaruit vloeit een overzicht voort van de maatregelen die volgens de wet en de wetenschap nodig zijn om het risico op besmetting te beperken en werknemers zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. Zo kunnen ook werknemers die omwille van gegronde redenen niet van thuis uit kunnen werken weer veilig aan de slag.

Gilles Orlians, Resor: “Niet enkel kantoorgebruikers maar ook eigenaars van kantoorgebouwen kunnen een beroep doen op de COVID-19 Office Scan. Ook het gebruik van gedeelde ruimtes verdient bijzondere aandacht, aangezien het besmettingsgevaar in de privatieve en in de gemeenschappelijke vertrekken rechtstreeks met elkaar verbonden zijn.”

Resor en LOOOP zijn met de COVID-19 Office Scan niet aan hun proefstuk toe. De workplace specialist LOOOP uit Edegem heeft jaren ervaring met kantoorinrichting en de optimalisatie van kantoorgebouwen. Resor is dan weer een jong Antwerps bedrijf dat zich sinds 2018 focust op strategische dienstverlening in de Belgische kantorenmarkt. De twee organisaties bundelen nu hun krachten in de strijd tegen corona.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.