Nieuws Antwerpen Lotte neemt als derde generatie familiebedrijf Ysebaert over

Lotte neemt als derde generatie familiebedrijf Ysebaert over

Frank en zijn dochter Lotte Ysebaert. Foto: Ysebaert NV

Lotte neemt als derde generatie familiebedrijf Ysebaert over

WOMMELGEM – Het familiebedrijf Ysebaert NV bezorgt al 70 jaar lang advies en een scala van elektrotechnische oplossingen. En de toekomst is verzekerd: Lotte Ysebaert neemt het roer over van haar vader, Frank Ysebaert.

In 1953 werd het bedrijf opgericht door grootvader Richard Ysebaert in Wommelgem. Hij startte met de verkoop en het onderhoud van motoren en generatoren voor schepen. Later breidde het assortiment uit met batterijlades, omvormers en explosieveilige elektrotechnische producten.

In 1987 trad zoon Frank in zijn vaders voetsporen. En die geeft nu, 35 jaar later, de fakkel door aan zijn dochter, Lotte Ysebaert. “Ze is klaar om ons verhaal verder te zetten en haar accenten te leggen”, klinkt het. Frank blijft echter wel actief binnen het bedrijf.

Ysebaert laat weten dat de overname geen merkbare veranderingen met zich meebrengt voor de klanten en leveranciers.

Foto: Ysebaert NV.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.