Nieuws Antwerpen Luc De Laet opent op Antwerpse Zuid derde ambachtelijke slagerij

Luc De Laet opent op Antwerpse Zuid derde ambachtelijke slagerij

Luc De Laet opent op Antwerpse Zuid derde ambachtelijke slagerij

ANTWERPEN – De ambachtelijke slagerij van De Laet & Van Haver opent weldra een derde zaak in de Museumstraat op het Antwerpse Zuid. Na de Butcher’s Store in Hove en die in de Antwerp City Brewery, wordt dit de derde Butcher’s Store. “We spelen helemaal in op de identiteit van ‘t Zuid”, aldus founding father Luc De Laet.

Het plan om op ’t Antwerpse Zuid te landen, was al langer een ambitie. “Maar het aanbod van De Koninck, om in de Antwerp City Brewery een zaak te openen, kwam er eerst tussen. Nu, drie jaar later, zie ik daar nog steeds een bijzondere opportuniteit voor een kwaliteitsslager zoals wij”, zegt Luc De Laet. “Wij brengen onze bewuste en ongekende smaakbeleving graag zo dicht mogelijk bij elke Antwerpenaar. Dit is een levendige buurt, in volle ontwikkeling met Nieuw Zuid, waar consumenten echt nog op zoek gaan naar een bepaalde experience. Geheel op het ritme van dit stadsgedeelte, met latere openingsmomenten dus, zal de Butcher’s Store Antwerp City South hen mee op verkenning nemen in onze ambachtelijke wereld van puurheid en kwaliteit.”

© Kris Vlegels.

“Ook op de nieuwe locatie ligt de focus op 16 Europese excellente runderrassen, een uitgebreid aanbod varkensvlees, een interessante selectie gevogelte én een gesmaakt assortiment ambachtelijke charcuterie vervaardigd in onze Butcher’s Craft. Net als in de andere Butcher’s Stores doen we dit op een goedlachse manier en met een flinke dosis rock-’n-roll.”

Vandaag biedt de groep De Laet & Van Haver onderdak aan The Original Butcher Store by De Laet & Van Haver met restaurant Butcher’s Dining in Hove, de tweede Store met Butcher’s Cave in de Antwerpse brouwerij van De Koninck én een groothandel, Butcher’s Craft, in Aartselaar.

Luc De Laet en zijn crew, momenteel goed voor zo’n 80 werknemers, willen op zoveel mogelijk plaatsen in Vlaanderen hun verhaal vertellen. Het zal dus ongetwijfeld niet bij deze drie Butcher’s Stores blijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.