Nieuws Antwerpen Luxe tweedehandswebshop Labellov opent boetiek in Antwerpen

Luxe tweedehandswebshop Labellov opent boetiek in Antwerpen

Luxe tweedehandswebshop Labellov opent boetiek in Antwerpen

ANTWERPEN – Labellov opent een eerste fysieke locatie. De onderneming verkocht eerder luxe tweedehandsartikelen via haar e-shop, maar start nu ook een boetiek in de Verlatstraat op het Antwerpse Zuid op.

Handtassen, juwelen, sjaals en andere accessoires van merken zoals Chanel, Louis Vuitton en Delvaux. Labellov specialiseert zich voornamelijk in tweedehands designer goodies. Voor het eerst komen die nu in de rekken te hangen waarin klanten kunnen snuisteren.

Birgit de Jager, bezielster van Labellov: “We willen bezoekers van de website de mogelijkheid geven om de stuks in het echt te zien. Tweedehandsproducten, hoewel ze hier steeds aan hoge eisen moeten voldoen, hebben kleine gebruikssporen. Op de website beschrijven we alles tot in de details, maar wanneer je de tas werkelijk ziet, vallen die kleine sporen vaak helemaal niet op. Zo valt de argwaan om het te kopen helemaal weg.”

Sterke combinatie

De combinatie van het industriële karakter van het pand en het gebruik van luxueuze materialen in de aankleding, maken van de winkel een aangename ervaring voor klanten. Zij kunnen in de zaak ook terecht voor advies.

“We trekken het persoonlijk contact met de klanten en de luxe shoppingbelevenis van online naar offline volledig door. Op deze manier creëren we het beste van twee werelden: het snelle en grenzeloze aspect van e-commerce met de diepgaande merkbeleving van een fysieke winkel”, aldus Birgit de Jager.

Naast het tentoonstellen van designerstukken biedt de winkel ook ruimte voor het inbrengen van goederen. “Experten controleren elk item op authenticiteit en nadien worden de items zowel online als in de winkel te koop aangeboden.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.