Nieuws Antwerpen Lynk & Co opent vierde club in Antwerpen

Lynk & Co opent vierde club in Antwerpen

Lynk & Co opent vierde club in Antwerpen

Lynk & Co heeft al clubs in Amsterdam, Gothenburg en Berlijn, maar opent deze zomer een vierde club in Antwerpen. Het automerk tovert daarvoor de oude parkeergarage in de Drukkerijstraat om tot een hippe locatie waar je een auto kan komen huren.

Lynk & Co is een opkomend automerk dat auto’s verhuurt via een op lidmaatschap-gebaseerde aanpak. Leden hebben op een flexibele en maandelijkse basis toegang tot een auto en kunnen deze delen met vrienden, familie en de Lynk & Co gemeenschap.

De Antwerpse Club is een voormalige garage met industriële accenten en sporen van de oorspronkelijke parkeerplaatsen die nog steeds zichtbaar zijn op de betonnen vloer. In het ontwerp zijn de bestaande materialen van het gebouw verwerkt, met als doel zoveel mogelijk materialen te recycleren en afval te verminderen – een aanpak die een aanvulling vormt op de milieuvriendelijke merken die ook aanwezig zijn in de Club en in de duurzaamheidsvisie van Lynk & Co.

“Onze locatie in Antwerpen is erg belangrijk voor Lynk & Co – en dat zeg ik niet alleen omdat Antwerpen mijn geboorteplaats is”, aldus ceo Alain Visser. “Net zoals onze andere twee Clubs hebben we gewerkt om een plek te creëren die de spirit van Lynk & Co weerspiegelt, maar tegelijkertijd ook een uitnodigende plek is voor onze leden en de gemeenschap.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.