Nieuws Antwerpen Maak zorgeloos de overstap naar een elektrisch wagenpark

Maak zorgeloos de overstap naar een elektrisch wagenpark

Maak zorgeloos de overstap naar een elektrisch wagenpark

De klimaatverandering doet de maatschappij volop evolueren naar meer duurzame, groene energieoplossingen en steeds meer bedrijven springen mee op de kar. Energieleverancier Luminus adviseert klanten bij hun overstap naar een groen wagenpark en biedt tal van diensten aan die de overstap naar duurzame energieproductie vergemakkelijken.

“Luminus zet sterk in op het reduceren van de CO2-uitstoot van zijn klanten”, vertelt Geert Leppens van de afdeling Strategie en Innovatie bij Luminus. “Duurzame mobiliteit is daarbij een belangrijke factor.”

Elektrificeer uw wagenpark

Luminus biedt een adviespakket aan dat bedrijven helpt bij de transitie naar een elektrisch wagenpark. Met een gestructureerde aanpak worden de precieze noden van het bedrijf in kaart gebracht. Na een grondige analyse van factoren zoals woon-werkafstanden, bestuurdersprofielen en opties voor laadinfrastructuur wordt de klant concrete adviezen geboden om de elektrische transitie van de klant mogelijk te maken.

Luminus stelt verschillende transformatiescenario’s voor en formuleert concrete aanbevelingen, maar de beslissing ligt steeds bij de klant. Ten slotte helpt Luminus zijn klanten om de omschakeling tijdig en op een betaalbare manier te maken.

“Je voelt een enorme eagerness bij onze klanten. Iedereen wil zo snel mogelijk de overschakeling maken en onze rol daarin is een echte meerwaarde voor bedrijven. Naast de elektrificatie van uw wagenvloot biedt Luminus ook andere diensten die uw bedrijf groener maken.”

Energiefactuur én uitstoot verminderen

De elektrificatie van een wagenpark is slechts een klein deel van een groter geheel. “Het is onze missie om de CO2-uitstoot van onze klanten te verminderen en kosten te besparen. Elektrisch rijden is daar maar een deel van.”

Luminus helpt ook in de overschakeling naar zonne- en windenergie en biedt optimaliseringsoplossingen aan, op maat van uw bedrijf. Luminus wil een structurele en betrouwbare partner zijn, of het nu gaat over het aanpassen van uw wagenpark, het optimaliseren van uw verlichting of het afsluiten van een energieprestatiecontract.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.