Nieuws Antwerpen Maalderij Van den Bergh opent groothandel

Maalderij Van den Bergh opent groothandel

Maalderij Van den Bergh opent groothandel

maalderijDe Maalderij Van den Bergh uit Edegem opent vandaag een bijkomende vestiging in Rumst. Het wordt een groothandel waar tuinbouwbedrijven terecht kunnen voor tuinmaterialen. De Maalderij Van den Bergh blijft zijn historische roots in Edegem evenwel trouw.

Ze komen van heel ver naar de bekende winkel aan de Drie Eikenstraat in Edegem. De Maalderij Van den Bergh heeft een uitstekende reputatie op het vlak van tuinmaterialen. Het gaat dan zowel om plantgoed, graszoden, bestrijdingsmiddelen, meststoffen of dierenvoeders.

De herkomst van de winkel heeft historisch evenwel alles te maken met de molenaarsstiel. De Maalderij exploiteerde in het begin van vorige eeuw een eigen molen waar de landbouwers uit de brede omgeving hun granen lieten malen. Ook vandaag verkopen de huidige winkeluitbaters nog tientallen soorten bloem waarmee ze vooral de hobby-bakkers bevoorraden.

In de loop van de jaren geeft de Maalderij Van den Bergh zich evenwel in toenemende mate toegespitst op tuinmaterialen. Vandaar ook de optie om in Rumst een bijkomende vestiging te openen die zich helemaal oriƫnteert op de tuinbouwbedrijven en tuinaanleggers. Met pakweg 5000 vierkante meter aan opslagruimte kan het bedrijf van Danny Guns op die manier verder doorgroeien tot groothandel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.