Nieuws Antwerpen Maatwerkbedrijf Aralea verhuist in 2020 naar nieuwbouw

Maatwerkbedrijf Aralea verhuist in 2020 naar nieuwbouw

Maatwerkbedrijf Aralea verhuist in 2020 naar nieuwbouw

BRASSCHAAT – Op de werf langs de Ploegsebaan in Brasschaat werden de toekomstplannen van maatwerkbedrijf Aralea voorgesteld door voorzitter Wim Van der Steen, schepenen Philip Cools en Goele Fonteyn en Mathi Gijbels, ceo van aannemer Gijbels Group. Alle aanwezigen penden ook een wens voor Aralea neer. Deze wensen werden gepost naar Aralea door ze in de brievenbus aan het nieuwe gebouw te bussen.

Al bijna 40 jaar is maatwerkbedrijf Aralea actief om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerk te stellen in de afdelingen groen, verharding, kinderboerderij met bijhorende cafétaria, alsook de kringwinkel.

Door het succes van het maatwerkbedrijf en de indrukwekkende groei van de afgelopen jaren, dreigde Aralea op de huidige locatie in het park uit zijn voegen te barsten. Daarom zijn de werkzaamheden gestart aan een moderne nieuwbouw vol innovatieve faciliteiten.

Wim Van der Steen, voorzitter Aralea: “We wilden rekening houden met drie belangrijke pijlers: comfort, milieu en prijs. Het nieuwe gebouw moet ervoor zorgen dat onze medewerkers comfortabel kunnen werken. De nieuwbouw voorziet bijvoorbeeld een ruimte waarin werkkleding kan drogen. Al tijdens de voorbereiding was de nauwe samenwerking met architect Henk Van Aelst en aannemer Mathieu Gijbels een absolute meerwaarde. Zij brachten heel wat kennis en ervaring bij aan de tafel.”

Met de geplande verhuis in het voorjaar van 2020 zal ook het verkeer in het park heel wat ontlast worden. Aralea heeft 245 medewerkers uit 19 landen en investeerde in 2018 maar liefst 2.159 uur aan opleiding voor zijn medewerkers.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.