Nieuws Antwerpen Maatwerkbedrijf Arop levert innovatieve oplossingen voor Laboratoria Smeets

Maatwerkbedrijf Arop levert innovatieve oplossingen voor Laboratoria Smeets

Maatwerkbedrijf Arop levert innovatieve oplossingen voor Laboratoria Smeets

AropLaboratoria Smeets dat farmaceutische producten en voedingssupplementen ontwikkelt, maakt en verpakt, klopte aan bij maatwerkbedrijf Arop voor technische processen dat het productiebedrijf zelf niet kan oplossen.
“Herverpakken is maar een van de jobs die Arop kan overnemen”, licht directeur Olivier Janssens toe. “Wij stellen op dit moment 219 arbeiders te werk, mensen met een arbeidshandicap die wij werk geven waarin ze uitmunten. Zij zijn actief in onze eigen productiehal of gaan ter plaatse bij de klant. Onze mensen verpakken voeding, assembleren fietsen, etiketteren verpakkingen of monteren zeer diverse producten.”

Voor de meeste medewerkers van Arop is de afwisseling van het werk fascinerend en uitdagend. Anderen hebben dan weer nood aan regelmaat: het repetitief en nauwkeurig uitvoeren van een handeling aan dezelfde machine. De teams worden zodanig samengesteld dat elk talent tot zijn recht komt in functie van de klant die deze flexibiliteit als een van de grote selling points ervaart. “Wij analyseren een klantenvraag, creëren een oplossing op maat en zetten tijdelijke, half geautomatiseerde productielijnen op. Arop is geen onderaannemer, maar een partner”, benadrukt Janssens.

“Voor het naadloos aanbrengen van de etiketten op onze nieuwe neussticks bestudeerden we samen deze case tot in detail. Het technisch team van Arop verbaast mij telkens weer qua doorzetting en creatieve oplossingen. Het maatwerkbedrijf ontwikkelde specifiek voor deze job machines om de etiketten halfautomatisch op de sticks aan te brengen”, aldus Jef Verplaetse, Managing Director van Laboratoria Smeets.

Arop kiest ervoor meerwaarde te creëren die een ander bedrijf niet kan bieden. “Een maatwerkbedrijf wordt uit de markt geduwd als het geen unieke meerwaarde biedt. Technische innovatie dus”, stelt Olivier Janssens.
Voedingsproducenten vinden ook meer en meer de weg naar Arop dat een infrastructuur heeft uitgebouwd die voldoet aan alle hygiënenormen en elk jaar wordt geauditeerd.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.