Nieuws Antwerpen Mabo-Lifting zorgt voor vlotte handling

Mabo-Lifting zorgt voor vlotte handling

Mabo-Lifting zorgt voor vlotte handling

maboMabo-Lifting uit Lier werft bijkomende werknemers aan. De importeur van verscheidene merken aan heftrucks doet het blijkbaar vrij goed. “De markt is expansief,” stelt Evi Vervloet, assistant-manager.

Vlotte opslagcapaciteiten zijn kennelijk een van de uitwegen naar meer productiviteit. Bedrijven versmallen bv. hun gangen in de magazijnen en zetten daartoe zogenaamde smallegangtrucks in. Daarmee kunnen ze snel en efficiënt doorheen het magazijn evolueren.

Mabo-Lifting is in dit opzicht een expert in zijladers, meeneemheftrucks, meeneemstapelaars, containerafhandelaars, enz. Het bedrijf verdeelt verscheidene internationale merken zoals Aisle Master, Carer, Combilift, Maffett/kaaiaap, Tailift enz. In het ruime aanbod aan trucks kunnen de klanten van Mabo-Lifting hun handlingactiviteiten sterker rentabiliseren.

De aanwerving van een extra technieker, een eerste technieker binnendienst en een lasser binnendienst is erop gericht de faciliteiten van Mabo-Lifting verder op te voeren. Daar horen ook een goede service en een goede dienst na verkoop bij.

Mabo-Lifting is eigendom van zaakvoerder Luc Mariën-Bouwers en stelt vandaag 25 mensen tewerk. De firma uit Lier heeft tevens een filiaal in Zulte.

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.