Nieuws Antwerpen Made in Antwerpen live over marketing

Made in Antwerpen live over marketing

Made in Antwerpen live over marketing

liveUw vertrouwde online economisch nieuwsplatform Made in Antwerpen gaat live. Op woensdag 3 juni e.k. organiseert het B2B-nieuwsmerk een event rond marketing. Made in Antwerpen brengt die dag Antwerpse ondernemers, ceo’s en managers bij elkaar om samen een kijk te nemen op de moderne ontwikkelingen rond marketing.

Sprekers van Coolblue, Port of Antwerp en de Antwerp Management School komen er hun marketingstrategie uit de doeken doen. Na het congres kunnen de sprekers en de bezoekers netwerken tijdens een walking dinner geïnspireerd op de Antwerpse keuken.

“Wij brengen Antwerpse ondernemers live bij elkaar”, zegt Dominique de Pesseroy, market manager bij Made in. “Het geeft hen de mogelijkheid van elkaar te leren, hun netwerk te vergroten en samen sterk te staan. Dit zoals ons platform maar dan in levende lijve. We kozen het topic ‘marketing’ omdat we merken dat het interessant is voor ondernemers om te kijken hoe anderen aan marketing doen en hoe ze deze informatie kunnen gebruiken in hun eigen strategie.”

Het event gaat door in De Shop op het Eilandje in Antwerpen, de plek waar vroeger de scheepsherstellers konden gaan “shoppen” voor een job.

Inschrijven voor Made in Antwerpen live kan op de website www.madeinantwerpen.be/live.

woensdag 3 juni e.k. in De Shop, Antwerpen
Van 13 tot 18u marketingcongres
Van 18 tot 22u walking dinner en netwerken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.