Nieuws Antwerpen Made in Antwerpen schakelt versnelling lager

Made in Antwerpen schakelt versnelling lager

Made in Antwerpen schakelt versnelling lager

ANTWERPEN – Made in Antwerpen schakelt volgende week over op zomermodus. Wij blijven wel dagelijks de economische en bedrijfsactualiteit in de regio op de voet volgen.

Tijdelijk ontvangt u vanaf 11 juli twee keer per week de nieuwsbrief: in principe op dinsdag en vrijdag. Vanaf maandag 24 augustus valt onze nieuwsbrief opnieuw dagelijks in uw digitale brievenbus.

Het was een bijzonder voorjaar, waar iedereen toch even van moet bekomen, maar het wordt ongetwijfeld ook een vreemde zomer. Wij blijven u dus met twee nieuwsbrieven per en dagelijks nieuws op sociale media op de hoogte houden. Ook onze zomerreeks Out of Office is ongetwijfeld een aanrader om de andere kant van sommige collega-ondernemers eens te ontdekken.

Hou ons ook tijdens de zomermaanden op de hoogte van nieuws van uw bedrijf. Dat kan gaan om een investering, een nieuw project, een belangrijke personeelswissel, een overname, een uitbreiding, een gewonnen prijs, enzovoort. Informatie en nieuws kan u met een bijpassende foto sturen naar redactie@madeinantwerpen.be.

Wie meer informatie wil over de commerciële – of advertentiemogelijkheden kan terecht bij Werner Loots: werner.loots@mediahuis.be.

Wij wensen onze lezers een fijne en welverdiende vakantie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.