Nieuws Antwerpen Made in breidt uit naar andere regio's

Made in breidt uit naar andere regio's

Made in breidt uit naar andere regio's

madeUw website Made in Antwerpen heeft nu al 2 broertjes in de Kempen en in Limburg. We gaan dit  nog verder uitbreiden. Voor die uitbreiding naar de regio’s Leuven, Mechelen en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar freelance redacteurs om op dagelijkse basis het nieuws voor ondernemers uit de regio te brengen.

Bent u de geschikte persoon of kent u iemand die hier volledig voor in aanmerking komt?

Je uitdaging?

Als redacteur voor de Made Ins ben je verantwoordelijk voor alle redactionele content op de site van je regio. Sterk geïnteresseerd in wat er bij ondernemers en bedrijven in je regio leeft, zoek je actief naar nieuws en verhalen om dagelijks te brengen. Zo werk je naar een gemiddelde van 5 artikels per dag. Je bent ook verantwoordelijk voor de communicatie met de lezers via nieuwsbrieven, sociale media en andere interactieve kanalen.

Je bent het gezicht van de Made In van je regio en zorgt ervoor dat het merk positief bij de doelgroep gekend is. Je werkt daarbij heel nauw samen met de accountmanager van je regio die de verkoop van advertenties op het platform voor zijn rekening neemt. Tezamen zijn jullie de drijvende kracht achter een nieuw mediamerk dat uiterst relevant wil zijn voor zijn doelgroep.

Je profiel?

* Je bent gepassioneerd door ondernemerschap, KMO’s en B2B communicatie in het algemeen en je wil de interessante nieuwsitems in het daglicht zetten.
* Je ben matuur, autonoom en ondernemend.
* Je beschikt over een vlotte pen en je kan financiële gegevens analyseren om het verhaal achter de cijfers te schrijven.
* Je bent sterk in netwerking en hebt bij voorkeur al een netwerk in je regio opgebouwd bij ondernemers en bedrijven.
* Je bent zo ook het gezicht van je Made In.
* Je staat klaar om elke dag opnieuw uiterst relevant nieuws te brengen en je bent flexibel in je tijdsbesteding om dit te verwezenlijken.
* Je bent bereid als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) aan de slag te gaan

Interesse?

Stel u dan zo snel mogelijk kandidaat via een mail met een korte motivatie en bijgevoegd CV of portfolio ter attentie van Patrick De Wachter (patrick.dewachter@mediahuis.be) .

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.