Nieuws Antwerpen Made in … is er terug in 2020

Made in … is er terug in 2020

Made in … is er terug in 2020

ANTWERPEN – De feestdagen staan nu echt wel voor de deur. Dat betekent dat u de laatste nieuwsbrief van 2019 heeft ontvangen. Made in Antwerpen is er terug op 2 januari.

In 2019 volgde Made in Antwerpen opnieuw bedrijfs- en economisch nieuws uit de Antwerpse regio op de voet. Heel wat uitbreidingen, overnames, wissels aan de top, investeringen, starters, verhuizingen, enzovoort, passeerden de revue.

Wij dragen het ondernemerschap in de ruime Antwerpse regio een warm hart toe. Ook in 2019 krijgt u van ons iedere werkdag een selectie van het bedrijfsnieuws uit de Antwerpse regio in uw mailbox. En uiteraard kan u ons ook volgen via de sociale media.

Heeft u zelf nieuws te melden? Laat het ons dan weten via redactie@madeinantwerpen.be.

Het team van Made in wenst u en uw familie alvast fijne feestdagen en een spetterend, succesvol en ondernemend 2020 toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.