Nieuws Antwerpen Made in Kempen live over innovatie

Made in Kempen live over innovatie

Made in Kempen live over innovatie

kempentje Donderdag 19 november a.s. brengt Made in Kempen, de Kempense tegenganger van Made in Antwerpen ondernemers samen rond het thema innovatie. Na een succesvolle eerste editie strijkt Made in Kempen Live ditmaal neer bij de Car Assistance Company Mercedes-Benz in Turnhout.

Mediahuis omvat verscheidene digitale ondernemersplatformen die als ‘Made in’ regionaal georiënteerde ondernemingsverhalen brengen. Daaronder Made in Antwerpen maar ook Made in Kempen. Na Made in Antwerpen eerder dit jaar organiseert nu ook Made in Kempen een live congres om haar community, waaronder Kempense decision makers, bedrijfsleiders en kaderleden, samen te brengen. Uiteraard gaat het niet enkel maar om Kempense ondernemers. Ook ondernemers uit andere regio’s zijn beslist welkom.

Een en ander creëert niet enkel de unieke gelegenheid om bij te leren van collega-ondernemers maar ook om ervaringen uit te wisselen en duurzame connecties te leggen. Een walkingdinner geïnspireerd op de Kempense keuken maakt het plaatje compleet.

Zonder innovatie geen toekomst? Dat beamen de vier topsprekers op het congres dat volledig in het teken van innovatie zal staan. Stuk voor stuk brengen zij een inspirerend verhaal over dit thema.
Luc Thys, directeur Marketing en R and D van Soudal, trekt het congres op gang met zijn case over innovatie als motor voor groei. Daarna licht Christ’l Joris, voorzitster van o.a. Agoria, Rode Kruis Vlaanderen en ETAP Verlichting, de bedrijfsstrategie toe van ETAP waar innovatie één van de belangrijkste pijlers is.

Vervolgens vertelt innovatiegoeroe Kurt Peys van het Innovatiecentrum hoe het financieel haalbaar is om te vernieuwen binnen KMO’s. Tom Aelbrecht, hoofd van het Janssen Campus Office van Janssen Pharmaceutica, sluit af met twee thema’s: open innovatie en duurzaamheid.

De presentatie ligt in handen van comedian Steven Gabriels, die onlangs ook het Made in Antwerpen Live evenement met een vleugje humor voorzag. Het programma kun je bekijken op www.madeinkempen.be/live

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.