Nieuws Antwerpen Made in Kempen organiseert Innovatiecongres

Made in Kempen organiseert Innovatiecongres

Made in Kempen organiseert Innovatiecongres

innovatieEr zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor het aangekondigde Innovatiecongres van onze collega’s bij Made in Kempen. Dat is gepland voor woensdag 19 november e.k. in Turnhout. Op de lijst van sprekers staan Christ’l Joris van Etap, Luc Thys van Soudal, Kurt Peys van het Innovatiecentrum Antwerpen en Tom Aelbrecht van Janssen Pharmaceutica.

Na het marketingcongres van Made in Antwerpen eerder dit jaar nodigt Made in Kempen geïnteresseerde ondernemers en researchmensen uit voor een ruim Innovatiecongres. De deelnemers zullen ongetwijfeld flink wat informatie kunnen opsteken tijdens de opeenvolgende uiteenzettingen. De aansluitende receptie en het walking dinner vormen de gelegenheid om te netwerken met de meest onderscheiden congresdeelnemers.

TowerEye uit Gierle http://www.towereye.be/home gaat gratis voor alle deelnemers Wifi voorzien. Elke deelnemer heeft een unieke login code waardoor we optimale internetverbinding voor iedereen garanderen. De hashtag #madeinkempenlive wordt het leven ingeroepen om aan de buitenwereld te laten zien dat de community in de Kempen leeft. Alle tweets die verstuurd worden met deze hashtag komen eveneens op ons Twitter scherm in de receptieruimte.

Het congres wordt mee aangestuurd door Steve Gabriëls die als stand-up comedian de onderscheiden presentaties zal inleiden.

Er is ruim voldoende parking voorzien aan het gebouw van Philips in Turnhout. De shuttles van Car Assistance Cy brengen de deelnemers naar de vestiging van Mercedes-Benz waar het congres doorgaat.

Het mag ook wel eens wat meer zijn: de netwerkevenementen worden overgoten met champagne en er is kaviaar voor iedereen, overigens de Royal Belgian Caviar van Aqua Bio. Het kan ook met een biertje. De lokale bieren Koekedam, Schoppenaas en Kleveretien zullen overvloedig vloeien.

Omdat er vandaag al meer dan 300 mensen ingeschreven zijn is het aantal nog beschikbare plaatsen nu al heel erg beperkt. Wie d’r nog bij wil zijn mag niet meer aarzelen.

Alle praktische informatie op: www.madeinkempen.be/live/?utm_source=madeinantwerpen&utm_medium=websitearticle&utm_campaign=inschrijvenmiklive

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.