Nieuws Antwerpen Made in Metropool wordt Made in Antwerpen

Made in Metropool wordt Made in Antwerpen

Made in Metropool wordt Made in Antwerpen

antwerpenantUw vertrouwd digitaal nieuwsplatform “Made in Metropool” wordt morgen omgedoopt tot “Made in Antwerpen.” Daarmee worden wij nog steviger ingeplant in de brede regio waar wij over schrijven. Groot-Antwerpen en de haven van Antwerpen zijn onze dagdagelijkse leefomgeving waarin we alle economische, sociale en financiële bewegingen volgen.

Made in Antwerpen maakt als nieuwsplatform deel uit van het ruime aanbod aan digitale informatie van Mediahuis. De website Made in Antwerpen is in dit opzicht een merk dat al verscheidene maanden operationeel is, naast Made in Limburg en Made in Kempen. Onlangs heeft Mediahuis het aanbod aan Made In’s nog verruimd in de opstart van Made in Mechelen en Made in Oost-Vlaanderen. In de komende maanden volgen allicht nog meerdere initiatieven.

De Made In’s serveren snel economisch nieuws over en voor de regionale KMO-markt. Dit gebeurt via websites en de daaraan gekoppelde digitale nieuwsbrieven die elke morgen uitgestuurd worden.

Neem eens een kijkje op:

www.madeinkempen.be
www.madeinoostvlaanderen.be
www.madeinlimburg.be
www.madeinmechelen.be

De Made In’s worden aangestuurd door Patrick De Wachter.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.