Nieuws Antwerpen Made in nu ook in Vlaams-Brabant

Made in nu ook in Vlaams-Brabant

Made in nu ook in Vlaams-Brabant

mediahuisMediahuis breidt zijn ondernemersplatform “Made in” verder uit. Vanaf vandaag kan men het Vlaams-Brabantse nieuws terugvinden op www.madeinvlaamsbrabant.be.

“We zijn reeds actief in Limburg, Kempen, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Mechelen. Dit succes trekken we graag door naar Vlaams-Brabant waar we de lokale ondernemers en bedrijfsleiders van hun dagelijkse portie bedrijfsnieuws zullen voorzien” zegt business manager Patrick De Wachter. “Het nieuws dat wordt gebracht, is bewust opgedeeld per regio. Zo blijven ondernemers perfect op de hoogte van de activiteiten van hun leveranciers en van hun huidige en mogelijke klanten.”

“Made in” is een volledig digitaal product. Elke dag wordt het bedrijfsnieuws uit de regionale KMO-wereld gebracht via een nieuwsbrief, de website en de social media. De doelgroep bestaat uit de decision makers uit de regio, bedrijfsleiders en kaderleden. Elke regio heeft zijn eigen dedicated journalist uit de streek die de wereld van de bedrijfsleiders perfect kent.

Het totaalaanbod aan regionale websites waarop ook kan ingeschreven worden voor de dagelijkse nieuwsbrief:
www.madeinvlaamsbrabant.be
www.madeinlimburg.be www.madeinkempen.be www.madeinantwerpen.bewww.madeinoostvlaanderen.be www.madeinmechelen.be

De redacties van de onderscheiden” Made in’s” gaan graag in op nieuws dat ze kunnen verwerken:
redactie@madeinvlaamsbrabant.be
redactie@madeinlimburg.be
redactie@madeinkempen.be
redactie@madeinantwerpen.be
redactie@madeinoostvlaanderen.be
redactie@madeinmechelen.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.