Nieuws Antwerpen Made in Vlaams-Brabant gaat Live!

Made in Vlaams-Brabant gaat Live!

Made in Vlaams-Brabant gaat Live!

Het grote debuut voor ‘Made in Vlaams-Brabant Live! ‘ is gepland voor donderdag 30 maart in de gebouwen van voetbalclub Oud Heverlee Leuven (OHL) aan de Kardinaal Mercierlaan in Heverlee-Leuven.

‘Stoom je onderneming klaar voor de toekomst’ is het motto van dit netwerkevent dat ‘Made in Live’ voor de eerste keer in Vlaams-Brabant organiseert. Het brengt ondernemers samen voor een boeiend programma met straffe sprekers van bedrijven uit de regio. Uiteraard zijn ondernemers en bedrijfsleiders uit andere regio’s ook welkom.

De sprekers zijn Jan Manssens, director innovation growth bij Proximus, Stefaan Motte, vicepresident bij Materialise, Nico Van de Velde, creative director bij Hotel Hungaria en Thomas Hubbuch, ceo van de Tiense Suikerraffinaderij.

Materialise in Leuven geniet wereldfaam als pionier in 3D-printing. Hotel Hungaria in Leuven verwierf als televisieproductiemaatschappij Vlaamse faam met enkele lifestyleprogramma’s waarvan het kookprogramma ‘Dagelijkse Kost’ met Jeroen Meus het bekendste is. Proximus (Brussel) en Tiense Suikerraffinaderij (Tienen) zijn gevestigde waarden in de ondernemerswereld.

Na de conferentie volgt een walking dinner met Brabantse streekspecialiteiten en netwerkmogelijkheden. Een uitstekende gelegenheid voor het Antwerpse zakenleven om de collega’s in Vlaams-Brabant beter te leren kennen. Voor info en inschrijvingen kun je hier terecht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.