Nieuws Antwerpen Made in wenst je een vrolijk Pasen

Made in wenst je een vrolijk Pasen

Made in wenst je een vrolijk Pasen

ANTWERPEN – Pasen valt dit jaar wat vreemd. Alhoewel, de periode is correct, maar de omstandigheden zijn we absoluut niet gewoon. Terwijl Pasen in het verleden steeds een familiefeest was, moeten we nu allemaal in ons kot blijven. En hopelijk doen jullie dat ook, want alleen zo kunnen de vijand bestrijden en overwinnen.

Bij Made in Antwerpen blijft u ook in deze periode op de hoogte van het reilen en zeilen bij bedrijven en ondernemers uit de Antwerpse regio. Op Paasmaandag is er geen nieuwsbrief, de volgende nieuwsbrief zit op dinsdagochtend in uw mailbox. U kan ons uiteraard ook volgen op sociale media (twitter, facebook en LinkedIn).

Wij wensen u en uw naasten het allerbeste tijdens dit paasweekend en uiteraard ook veel moed en vriendschap voor de periode die nog komt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.