Photo Alexander Meeus – MaisonRouge – Olivier Saverys en Davy Callewaert – Voorstelling nieuwe CEO Davy Callewaert CEO Davy Callewaert (rechts op de foto).

MaisonRouge neemt sectorgenoot Challenge MC over

ANTWERPEN, BRASSCHAAT - MaisonRouge, een bedrijf dat vooral jonge mensen aan het werk zet in de evenementen en horeca-branche neemt haar Antwerpse sectorgenoot, Challenge MC, over. Beide bedrijven specialiseren in jong personeel leveren aan evenementen als bijvoorbeeld het autosalon in Brussel of  grote recepties. De jobs kunnen gaan van kelner over hostess tot parkeerwachter.

Met de overname wordt MaisonRouge één van de grotere spelers van België. Door twee agentschappen met een gelijkaardige doelgroep en personeelsbestand bijeen te brengen hoopt de uitzendkracht beter in te spelen op de noden van zowel de jobstudenten als de klanten.

“Voor Challenge MC was het belangrijk om een partner te vinden met dezelfde waarden en normen”, zegt Marie-Catherine Devillé, CEO van Challenge MC. “Zo kunnen we met heel veel ambitie en overtuiging bouwen aan een mooi verhaal met MaisonRouge. Het voltallige team van Challenge MC blijft aan boord. Hierdoor blijft ook de continuïteit gegarandeerd."

Ook Davy Callewaert, de CEO van MaisonRouge is blij met de samenwerking: “Met deze overname wil MaisonRouge een antwoord bieden op de uitdagingen op de arbeidsmarkt. We willen de jongeren begeleiden om reeds tijdens de studentenperiode hun sterktes en werkpunten te ontdekken om ze beter voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Het traject dat je normaal zou doorlopen tijdens de eerste 6 maanden van een eerste job, vindt zo al plaats bij MaisonRouge tijdens de studententijd.”

Lees ook

Meest gelezen in Antwerpen

 • BV
  01/12/2023
  Huisartspraktijk Daman
  Lint
 • BV
  01/12/2023
  Volt Finance & Engineering
  Kapellen(antw)
 • BV
  01/12/2023
  Spokker
  Merksem

Meer over Horeca