Nieuws Antwerpen MaisonRouge opent vestiging in Antwerpen

MaisonRouge opent vestiging in Antwerpen

MaisonRouge opent vestiging in Antwerpen

meisjesMaisonRouge is een People Agency dat jongeren uitstuurt voor catering- en eventopdrachten. Vijf jaar na de opstart van het bureau in Gent telt MaisonRouge nu 13 werknemers. Vorig jaar werd een tweede kantoor geopend Brussel. Onlangs werd Antwerpen opgestart..

“De doorbraak kwam er in 2014, toen bleek dat wij op 2 jaar tijd telkens meer dan 150% gestegen waren,” stelt Sébastien Loop. “We hebben hard gewerkt en de aanvragen kwamen vlotjes binnen. Van overal kwamen de studenten op kennismakingsgesprek omdat ze bij MaisonRouge wilden werken. Een fenomeen dat vandaag nog niet opgehouden is.  Door de blijvende groei die wij in 2 jaar tijd maakten, kon een uitbreiding naar een andere stad niet uitblijven!”

Brussel was daarbij de 1e logische keuze. Hoewel het merendeel van de oorspronkelijke klanten in Oost- en West-Vlaanderen gevestigd zijn, vindt zo’n 50% van de opdrachten plaats in de hoofdstad.
In de Komediantenstraat werd een kantoor geopend, centraal gelegen en in nabijheid van de grote scholen, zodat ook in Brussel de studenten makkelijk kunnen bereikt worden.

Nu volgt Antwerpen als 3e uitvalsbasis voor MaisonRouge.

Enkele vaste klanten van MaisonRouge: al 2 jaar bedient het bedrijf elke thuismatch van kampioen KAA Gent met meer dan 80 jonge barmensen om de voetbalfans van drank te bedienen. Ook op andere clubs zoals KV Oostende en Cercle Brugge wordt de dienst verzorgd. MaisonRouge tekende ook present met teams van soms meer dan 50 man voor klanten als Pepsi, Telenet, Danone, Maes… MaisonRouge werkte tevens voor The Design Pharmacy (voor King George), Callebaut Chocolate Academy (voor New Balls Please), Securex party (voor MeetMarcel), Maes (voor FFWD Events) en andere grote producties die de media haalden zoals ploegvoorstelling Quickstep (Voor Delicious Catering), VOKA-congressen (Voor DM&S), Love The Samba Rode Duivels (voor Goosebumps),…

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.