Nieuws Antwerpen Manna Foods deelt spaghettisaus uit aan jeugdbewegingen

Manna Foods deelt spaghettisaus uit aan jeugdbewegingen

Manna Foods deelt spaghettisaus uit aan jeugdbewegingen

WIJNEGEM/SCHOTEN – Zo’n 30.000 kampdeelnemers kunnen deze zomer genieten van een portie dampende spaghetti bolognaise. Sauzenproducent Manna Foods heeft voor de jeugdbewegingen, zolang de voorraad strekt, 10.000 potten vegetarische bolognaise gratis in de aanbieding. Enige voorwaarde is dat Scouts, KSA, Chiro en andere jeugdbewegingen de vegetarische spaghettisaus zelf in Wijnegem komen ophalen.

Bij Manna Foods leefden ze de afgelopen weken mee met de vele jongeren voor wie het door Covid-19 lange tijd onzeker was of ze al dan niet op kamp konden vertrekken. “Samen met hen zijn we erg blij dat de kampen dan toch kunnen doorgaan. Met dit gebaar willen we dan ook graag een bijdrage leveren om van het jaarlijkse kamp mee een succes te maken”, zegt Manna Foods-ceo Sylvie Van den Broeck.

Meer nog dan andere jaren is het dit kampseizoen van het grootste belang om op een hygiënische manier het eten te bereiden. “Gewoon de pot open draaien en opwarmen, zoals je met de Manna-saus moet doen, past daar perfect in.” Opdat zowel vegetariërs als niet-vegetariërs er zouden van kunnen genieten, besloot men bij sauzenproducent Manna Foods hun niet-vleesvariant aan de jeugdbewegingen te schenken. Die is bovendien lactose- en glutenvrij.

Bij Manna Foods vraagt men niets terug van de jeugdbewegingen. “Al mogen ze natuurlijk altijd aan het kampvuur voor ons een liedje zingen natuurlijk”, lacht Sylvie Van den Broeck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.