Nieuws Antwerpen Mannen van Heijmans hebben de handen meer dan vol

Mannen van Heijmans hebben de handen meer dan vol

Mannen van Heijmans hebben de handen meer dan vol

justusHet zijn onvoorstelbaar drukke dagen voor Geert Leys en zijn ploeg. Het vastgoedbedrijf Heijmans verzorgt ook het facility management voor de gebouwen van de Europese Raad. Het bezoek van de Amerikaanse en de Chinese presidenten had eerder al voor helse toestanden gezorgd. Dan was er ook nog eens de top van de G7.

Het ging hem niet enkel om het aanbrengen van glasfolie op de VIP-ingang van het Brusselse Justus Lipsiusgebouw. De folie moest de Amerikaanse president meer privacy en meer veiligheid garanderen. (De klus werd in dit opzicht perfect uitgevoerd door Media Noord uit Hoogstraten, een vertrouwde onderaannemer van Heijmans.) De ploeg van Geert Leys staat nu eenmaal in voor het totale bouwkundig beheer van het gehele gebouw en “dat gaat dan van het ophangen van een kader in het bureau van een Europees commissaris tot het installeren van de nodige faciliteiten voor de Europees-Afrikaanse top. Dat gaat zo het hele jaar door. Maar uiteraard waren dit wel heuse topdagen.”

Geert Leys en zijn mensen werken binnen het bedrijf Heijmans Bouw voor de divisie services. Ze vormen een vaste ploeg van 25 man die permanent instaan voor het beheer van het gebouw van de Europese Raad. Heijmans Bouw maakt dan weer deel uit van de Groep Heijmans uit Schelle.

Naast Heijmans Bouw bestaat de groep uit de ondernemingen Heijmans Infra, het bedrijf Van den Berg, Heijmans-Re en De Coene Construct. De groep zit in dit opzicht in de sectoren vastgoedbeheer, woningbouw, ullitieitsbouw en installatietechnieken. “Wij vormen als Belgische bedrijven de Belgische tak van het Nederlandse concern Heijmans. Onze groep gaat met de klanten mee van het advies bij de bouw van een project tot het ontwerp, het onderhoud en het beheer van het vastgoed. Ons concern tekende verleden jaar voor een omzet van 2,1 miljard euro en stelt zo’n 7500 mensen tewerk.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.