Nieuws Antwerpen Marc Kegelaers is voorzitter van Unizo Groot Antwerpen

Marc Kegelaers is voorzitter van Unizo Groot Antwerpen

Marc Kegelaers is voorzitter van Unizo Groot Antwerpen

ANTWERPEN – De Unizo-afdeling Groot Antwerpen is een feit en heeft met Marc Kegelaers van Unifly al meteen een sterke voorzitter. De ondernemersorganisatie is alvast zeer ambitieus en wil een lokale werking in ieder district.

Het nieuwe bestuur van Unizo Groot Antwerpen bestaat uit 17 leden. “De leden zijn een goede afspiegeling van het ondernemerslandschap in de stad. Op die manier zijn we een brede ondernemersvereniging, waar elke ondernemer zich thuis voelt”, zegt Sofi Van Ussel, directeur van Unizo provincie Antwerpen.

Het is de ambitie van het nieuwe bestuur om een Unizo-werking in elk district op poten te zetten. “Om de belangen van de ondernemers in de stad te kunnen behartigen, willen we over een jaar een afdeling in elk district hebben. Het bovenlokale bestuur Unizo Groot Antwerpen volgt dan de grootstedelijke thema’s op, in nauw overleg met de districten. Op die manier willen we vanuit het ondernemerschap de ambitie van het beleid helpen realiseren.”

Voorzitter Marc Kegelaers leidt het bedrijf Unifly dat software ontwikkelt om het droneverkeer in goede banen te leiden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.