Nieuws Antwerpen Marleen De Vijt van Azull bundelt tips over Spaans vastgoed in boek

Marleen De Vijt van Azull bundelt tips over Spaans vastgoed in boek

Marleen De Vijt van Azull bundelt tips over Spaans vastgoed in boek

ANTWERPEN – De Boekenbeurs heeft de deuren geopend voor het grote publiek. Dat betekent dat heel wat auteurs hun nieuwste boek voorstellen en signeren. Ook Marleen De Vijt, de zaakvoerder van de Belgisch marktleider in Spaans vastgoed Azull, heeft een boek geschreven. Met de voor de hand liggende titel Zo koop je een huis in Spanje heeft ze een handleiding geschreven voor al wie mogelijks geïnteresseerd is een eigen Spaanse casa.

Zo koop je een huis in Spanje biedt een antwoord op de FAQ bij het aankopen in Spanje. “Het boek is ook bedoeld als inspiratie voor mensen die nog maar dromen van een huis in Spanje”, zegt auteur Marleen De Vijt. Ze vertelt je al wat je moet weten over de verschillende Costa´s en eilanden, maar ook bijvoorbeeld over verhuren en rendement halen. Waar die zogezegde koopjes zitten en hoe je een aankoop nu best aanpakt. Het staat vol met tips en tricks over alles dat bij zo’n aankoopproces komt kijken.

10 jaar Azull

De timing van de lancering is natuurlijk niet toevallig, Azull viert dit jaar namelijk het 10-jarig bestaan. “Het boek is dan ook een culminatie van een bredere trend die 10 jaar geleden is ontstaan. Sindsdien kopen jaarlijks enkele duizenden Belgen een tweede verblijf in Spanje. Met maar liefst 4.108 Belgen werd vorig jaar opnieuw een record bereikt.”

Marleen De Vijt is in zekere zin dé vrouw die de Belg naar Spanje leidde. Haar bedrijfje was immers de pionier in België, en nu al jaren de marktleider in Spaans vastgoed. Begin dit jaar was ze nog één van de drie finalistes voor ‘Vrouwelijk Ondernemer van het Jaar’.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.