Nieuws Antwerpen Marleen De Vijt verkozen tot nieuwe voorzitter CIB Antwerpen

Marleen De Vijt verkozen tot nieuwe voorzitter CIB Antwerpen

Marleen De Vijt verkozen tot nieuwe voorzitter CIB Antwerpen

ANTWERPEN – Marleen De Vijt van Azull, de Belgische marktleider in Spaans vastgoed, is officieel de nieuwe voorzitter van CIB Antwerpen (Confederatie van Immobiliënberoepen), kortweg de beroepsvereniging van de vastgoedsector. Daarmee volgt ze Daniel Buschman op, die voortaan voorzitter van CIB Vlaanderen is. Het gaat om een termijn van twee jaar.

De beroepsvereniging van de vastgoedsector CIB heeft een nieuwe voorzitter voor de Antwerpse afdeling: Marleen De Vijt. De Antwerpse oprichtster en zaakvoerster van Azull, werd door het bestuur unaniem verkozen tot opvolger van Daniel Buschman.

“Daniel opvolgen is een hele eer, hij heeft de voorbije zes jaar sterk werk geleverd. Het verbaast me dus geenszins dat hij nu aan het hoofd van de overkoepelende organisatie komt te staan. Grote schoenen om te vullen dus, maar ik ben enorm gemotiveerd om me volledig te smijten en mijn stempel te drukken op onze sector”, zegt Marleen De Vijt.

Marleen De Vijt zetelt sinds 2017 in het bestuur van CIB Antwerpen en heeft al een indrukwekkend palmares opgebouwd in de vastgoedwereld. Zo kan ze onder meer al 10 jaar ervaring in industrieel en logistiek vastgoed voorleggen, als voormalig Business Development Manager bij Group Bernaerts. Als oprichter en zaakvoerder van Azull, de Belgische marktleider in Spaans vastgoed, helpt ze Belgen in hun zoektocht naar een tweede verblijf aan de costa’s.

Meer aandacht voor consument

In haar tweejarige termijn als voorzitter, wil Marleen De Vijt op drie zaken focussen: digitalisering van de sector, extra vorming van de vastgoedprofessionals en nog meer consumentgericht denken.

“In elke beroepsvereniging schuilt een gevaar: dat je te veel focust op je eigen leden, in dit geval de vastgoedprofessionals. Net daarom moeten we als CIB nog meer inzetten op de consument. Hij is en blijft de belangrijkste schakel en het is onze taak om hem te begeleiden bij de grootste aankoop van zijn leven, met technische, administratieve én juridische hulp”, aldus Marleen De Vijt, voorzitter CIB Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.