Nieuws Antwerpen Marmar doet overnames in Antwerpen en Wilrijk

Marmar doet overnames in Antwerpen en Wilrijk

Marmar doet overnames in Antwerpen en Wilrijk

MERKSEM – Na de overname van twee verzekeringskantoren in Antwerpen en Wilrijk kiest Marmar resoluut voor groei. Om die ambitie kracht bij te zetten, werd het kantoorgebouw aan de Lambrechtshoekenlaan in Merksem opnieuw vernieuwd en aangepast.

Marmar startte in 2011 en nam in 2016 het verzekeringskantoor Emile De Smet in Merksem, gelegen op de huidige locatie, over. Eind 2017 werd het bestaande kantoorgebouw volledig verbouwd en ook recent werden nog aanpassingen doorgevoerd om de verdere groei van Marmar te kunnen opvangen. Dit was noodzakelijk nadat Unabro in Antwerpen en eerder E. Van Dyck & zn in Wilrijk werd overgenomen.

Zaakvoerder Paul Bruyland: “Hiermee bereiken we de grootte die we voor ogen hadden. Van bij de start was het mijn ambitie om op korte termijn een omzet van 1 miljoen euro commissie te realiseren. Daar zitten we ondertussen boven. Als vervolg op de recente overnames zijn we onlangs tot een geruisloze fusie overgegaan.”

Als verzekeringsmakelaar focust Marmar zich vooral op KMO’s en zelfstandigen. Het bedrijf verzekert zowel persoonlijke risico’s, zoals pensioenopbouw, hospitalisatie, auto of brand en beroeps- of bestuurdersaansprakelijkheid als financiële risico’s en eigen schade van bedrijven. Ook schadebeheer, een verzekering voor drones en cyberverzekering behoren tot de expertise. Er zijn 10 medewerkers actief en er wordt met meer dan 20 verzekeringsmaatschappijen samengewerkt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.