Martha Bouwteam Foto: Martha Bouwteam

Martha Bouwteam viert vijftiende verjaardag met opening eigen schrijnwerkerij

WILRIJK - De Antwerpse aannemer Martha Bouwteam viert zijn vijftiende verjaardag. En dat momentum grijpt het bedrijf graag aan om groots uit te pakken met de opening van zijn eigen schrijnwerkerij in Wilrijk. Vanaf maart 2023 zal de firma interieurs en meubelen op maat maken.

"Het Martha Schrijnwerk Project is een droom die we al hadden van bij onze oprichting, 15 jaar geleden", vertelt Jo Stevens, oprichter en zaakvoerder van Martha Bouwteam. "Toen we onlangs de kans kregen het bedrijf Meubel Project onder onze vleugels te nemen, kwam die droom in een stroomversnelling. En zoals vaak, komen dingen dan plots samen. Ook schrijnwerkerij Davy Gevers besliste om onder de vleugels van Martha verder te gaan. Zo werd onze lang gekoesterde droom werkelijkheid in een multidisciplinaire productiehal.”

Achter de schermen wordt alles in gereedheid gebracht om vanaf maart 2023 binnenschrijnwerk op maat te produceren in Martha's gloednieuwe atelier, gaande van kasten en dressings tot keukens.

Verder investeerde Martha in enkele nieuwe machines om massief hout te kunnen verwerken tot klassieke binnendeuren, trappen, kroonlijsten of speciale plinten. "Met het oog op het historische patrimonium dat we vaak verbouwen hier in de omgeving van onze thuishaven Antwerpen”, zegt Jo Stevens.

In het nieuwe atelier gaan vier schrijnwerkers aan de slag, ondersteund door een projectleider en een commercieel verantwoordelijke. “Met deze uitbreiding willen we beantwoorden aan de behoeften van onze klanten en architecten die graag globale projecten bij ons plaatsen, inclusief schrijnwerk. Hierdoor kunnen we onze projecten nog meer klasse geven en de kwaliteit waarborgen van a tot z. Bovendien zorgt een eigen schrijnwerkerij voor een concurrentieel voordeel, waardoor we onze klanten een optimale prijs-kwaliteit kunnen aanbieden”, aldus Jo Stevens.